Voetsporen & Donatie gedaan! - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van Job Kramer - WaarBenJij.nu Voetsporen & Donatie gedaan! - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van Job Kramer - WaarBenJij.nu

Voetsporen & Donatie gedaan!

Blijf op de hoogte en volg Job

04 Juni 2013 | Bolivia, Sucre

Hallo allemaal,

Vandaag groot nieuws: het door jullie gedoneerde geld is besteed!

Maar ik begin met iets heel anders: een ander uitstapje. Eergisteren heb ik met Sara, Pablo en Marcelo een wandeling / klimming gedaan in de bergen rondom Sucre. Doel: dinosaurusvoetsporen in gesteente bekijken.

We namen vanuit Sucre een minibus naar een plaatsje vlak buiten de stad. We stapten uit en de wandeling begon. Na een tijdje door ruraal gebied te hebben gelopen sloegen we een smal weggetje in dat uitliep op een drooggelegen rivierbedding. De omgeving was erg mooi en het was ook erg heet. Na een tijdje te hebben gelopen kwamen we bij een stijl oplopend pad. Met veel pijn en moeite heb ik de berg beklommen en uiteindelijk kwamen we aan bij de voetsporen. Een ding wat ik me anders had voorgesteld: de voetsporen stonden verticaal in een rots in plaats van horizontaal op de grond. Maar ook dat mocht niet baten want de voetsporen waren indrukwekkend groot en mooi. Na de voetsporen te hebben bekenen zijn we buiten het pad om nog naar de top van de berg geklommen om daar van het uitzicht te genieten. Kortom: een hele geslaagde dag.

De dag erop hadden een rustdag en om twee uur een barbecue. De hele familie was uitgenodigd en het was erg gezellig. Er was heel veel vlees, wat erg lekker was. Tegen een uur of 7 nam iedereen weer afscheid en hadden we dus weer een leuke dag gehad.

Dan nu verder met het door jullie gedoneerde geld. Zoals ik al gezegd heb: het geld is gespendeerd. Maar waaraan? Ik kan jullie in ieder geval zeggen dat de kinderen van het weeshuis er super gelukkig mee waren. Gisteren ging ik met de hoofdnon van het weeshuis naar de stad om nieuwe schoenen voor alle kinderen in het weeshuis te kopen. Na wat zoek- en speurwerk hadden we 30 paar schoenen gekocht. De schoenen van de kinderen waren er erg slecht aan toe: afgesleten zolen, te kleine schoenen, hele vieze schoenen en ga zo maar door. Daarom hebben we dus besloten om van de 310 euro die jullie hebben gedoneerd nieuwe schoenen te kopen. Vandaag hebben we de schoenen gegeven en de kinderen waren zielsgelukkig. Dat moment is met geen pen te beschrijven, dus kan ik jullie niet precies vertellen. Alle kinderen wilden op de foto met hun nieuwe schoenen of zaten er een half uur verbluft naar de staren.Ik heb wat foto's bij dit verslag gedaan, dan kunnen jullie het een beetje meebeleven.

Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest!!
Daarom wil ik de personen die hebben gedoneerd bedanken: mijn familie, vrienden, kennissen, buren en mijn collega's en leidinggevenden van Musis Sacrum Schouwburg Arnhem. Allemaal heel erg bedankt voor jullie bijdrage, jullie hebben 30 kinderen een onvergetelijke dag bezorgd!

Dit was em dan weer, ik hoop dat jullie schoenen een goede besteding vinden.

Tot de volgende,

Job

• 05 Juni 2013 - 07:56

Marcel Musis:

Hallo Job,

Prachtig om te zien hoe gelukkig kinderen zijn om een paar schoenen te krijgen. Gelukkig gaat het met jou ook weer goed na wat aanloop probleempjes (ziek).Maak er nog een mooie leerzame tijd van en geniet van Bolivia en als ik het zo leest dan heb je ook al veel gezien daar.
    Gr. Marcel Musis.

• 05 Juni 2013 - 14:55

Irma:

Fantastisch Job. Geweldig dat je het geld hebt besteed aan iets wat alle kinderen ten goede komt.
    We blijven je volgen.

Irma

• 05 Juni 2013 - 16:00

Opa En Oma,:

Beste Job,

Je hebt bewezen het sponsor geld goed te besteden, zoals het plan was, super.
    Vanaf nu proberen voor de komende periode niet meer ziek te worden.
    Wij wensen je veel plezier met al die vrouwen om je heen.

Gr. Opa en Oma.

• 05 Juni 2013 - 17:35

Wilma En Hans:

Super Job....goede besteding van het geld....geen beter kind dan een blij kind...geniet van Bolivia...